Szavak nélkül, tetteimmel, ahogy lépek, ahogy élek, magam adom, s a mindenséget kapom. /SalleSzi/


Humán diplomámat a pécsi Janus Pannonius Egyetemen szereztem, BME MBA tanulmányaimat Humán Menedzsment szakirányon végeztem. Multinacionális vállalati környezetben különböző vezetői szintekkel, munkacsoportokkal dolgozva tettem szert széleskörű tapasztalataimra.
Lean szakértőként, vállalati belső coachként, trénerként és mentorként több ezer órányi közös fejlesztési munkával szereztem meg a jártasságot és a rutint az elmúlt évek során. ECA akkreditált business management coachként 2009 óta dolgozom vezetőkkel és csapatokkal.
   Szabadúszóként szakmai sokoldalúságom és innovatív szemléletem nyújtja a biztonságot, így több szervezethez és egyéni/csoportos fejesztési programhoz tudok rugalmasan kapcsolódni.

 Kineziológusként, selfmapping szakértőként és wingwave coachként az érzelmi egyensúly megteremtését tudom támogatni erőforrás coachinggal, a negatív testi-lelki stressz gyors és hatékony kioldásával és a negatív tudati minták átalakításával. Egyéni konzultációkon és inspiráló közösségeket létrehozva kísérem az önismeret útját, amelyen egyre közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és belső békénkhez. ​ 

Az Etalon Coaching Társaság alapító tagjaként és volt elnökeként, valamint a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének tagjaként és alelnökeként a coaching szakma népszerűsítésében, harmonizálásában jelenleg is aktív szerepet vállalok. 

 Kiemelt súlyponti témáim az érzelmi jólét megteremtése és a tudatossági szint emelése mind az üzleti, mind a magán szférában.  Folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy ügyfeleimet naprakész információk és tudásanyag mentén tudjam egyénre szabottan professzionális támogatásban részesíteni.  

     JPTE, Pécs 1998  - Human Resource Specialist 
       BME Budapest 2005 - MBA, Human Management 
       Centre of Excellence, Birmingham UK 2006 - LEAN trainer 
        European Coaching Association, Budapest 2008 - Business Management Coach 
        DDI 2012 - Advanced Supervirory Excellence trainer 
        Selfmapping, Budapest 2017 - Selfmapping szakértő 
        NLP, Budapest 2019 - NLP alapok
         wingwave coach képzés 2019 - wingwave coach
OKFŐ Budapest 2021 - Kineziológus /BrainGym/