wingwave

A végső rend tengerében, érzelmeink örvényében, hullámokra hangolódva, lent a mélyben a zár kulcsa. /SalleSzi/
A wingwave-módszer egy forradalmian új, az agykutatások eredményeit is integráló módszer.
A teljesítménystressz gyors megszüntetését teszi lehetővé, erőforrás teli érzelmi állapotot hoz létre és megalapozza a mentális fittség, a konfliktusstabilitás és a kreativitás növelését.

Miben segít a wingwave? 
Stresszoldásban, érzelmek kezelésében, saját határok átlépésében, pozitív attitűdök és énkép kialakításában, testi és pszichés teljesítménynövelésben, kreativitás fokozásában, élvezeti cikkek túlzásba vitt fogyasztásának csökkentésében, vizsgára vagy állásinterjúra való felkészülésben.

Kiknek szól a wingwave módszer?
Mindenkinek aki elakadásokkal küzd és/vagy fejlesztené meglévő erőforrásait. A hatékony stresszkiegyenlítés akkor nyújt gyors segítséget ha elakadás, érzelmi túlterheltség miatt képességeink ellenére nem tudunk jól működni, ha képtelenek vagyunk kihozni a legjobbat magunkból.
Miután a belső egyensúly gyorsan stabilizálódik, újra energikus, belül nyugodt, és erőforrás teli állapot jön létre.

  • Éber állapotban létrehozott REM-szakaszokban (RapidEye Movement = gyors szemmozgások), auditív vagy taktilis bal-jobb impulzusokkal dolgozunk. 
  • A nyelvet mint az agyműködésnek megfelelő iránytűt használjuk a célhoz vezető úton elfogadva azt, hogy agysejtjeink összekapcsolódásuk révén irányítják érzékelésünket, testi állapotunkat és viselkedésünket, s a szavak segítségével mindez leképezhető. 
  • Az izomteszt ("O" gyűrű teszt) segítségével, amely egy különösen jól kutatott izom-feedback eszköz, a folyamat során ellenőrizzük a hatékonyságot. Gyors, tartós hatást eredményez.


További információ: