Tudat(t)ura

Lehetsz bátor! Tudhatsz többet önmagadról, testről, lélekről, tudatról. Lábujjhegyen lépsz az útra, szilárd léptekkel tűnsz tova. /SalleSzi/

A tudattúra során a természetben tett túrákhoz hasonlóan haladunk egy jól ismert tudati ösvényen, majd időnként az útról letérve fedezünk fel számodra is ismeretlen helyeket. Turistatérkép helyett tudattérképpel dolgozunk, ami vezet bennünket a csodálatos tudati régiók felfedezésében. Az út során megismerheted tudati mintáidat, hiedelmeidet, erősségeidet és azokat a területeket ahol az érzelmi jólétedet , nyugalmadat akadályozó "tereptárgyak" vannak. Ezek jellemzően negatív tudati minták, hiedelmek, bevésődött érzelmi blokkok, amelyeket ha tudatos szintre emelve átalakítunk sokkal felszabadultabban, kiegyensúlyozottabban élheted az életed. 

Ez egy olyan út lesz ahol megszabadulhatsz gondolataid zűrzavarától, megismerkedhetsz és szembenézhetsz félelmeiddel, eljuthatsz a legeldugottabb barlangokig, a legmélyebb gyökerekig.
Ha virágos rétre érünk, megmerítkezünk az erőforrásaidat növelő friss tiszta vizű forrásban és megerősítjük a pozitív, építő jellegű gondolatmintákat, hiedelmeket ami a benned rejlő ERŐ-t sokszorosítja, érzelmi jólétedet megalapozza. A tudattúra során lépésről-lépésre haladva így lehetsz a tudat rabszolgája helyett a tudat(t)ura.